DE DANSKE MESTERSKABER I MAKEUP 2018
Lørdag den 3. marts 2018

DM I MAKEUP

PROGRAM FOR KONKURRENCE DELTAGERE:

Lørdag 3. marts 2018


kl. 12.00-13.00    indregistrering af deltager og model ved indgangen til BEAUTY18 samt henvisning til lokaler

kl. 13.15  Åbningstale til deltagere. Detaljer for dagens program, tider, bedømmelses kriterier, samt uddeling af nummer. Efter åbningstale skal alle deltagere og modeller
gå til forberedelsesværelset, hvor de skal forberede materialer, evt. modellernes frisure og tøj.

kl. 14.15 Klar til scenen
Forberedelserne skal nu være afsluttet. Makeup artisten sørger selv for evt. vat, kleenex, vatpinde samt håndsprit til sig selv.

kl. 14.30-15.00  MAKE-UP MESTERSKAB Scene i Audience Sal
Deltagerne har 30 minutter til at lægge makeup på deres modeller på scenen. Dommerpanelet vil være på scenen i de 30 min. der arbejdes på scene for at observerer deltagerne under arbejdet. Derefter skal alle Make-up artisterne forlade scenen, modellen forbliver på scenen, for dommernes sidste vurdering. Herefter forlader alle modeller scenen. Og der gøres klar til præsentation af modellerne.
Der gives 5 min. til at fjerne modellens kåbe, gøre dem klar til præsentation, tilrette frisure, tilbehør etc. Der må ikke arbejdes mere eller foretages nogle ændringer i makeuppen i denne periode. Makeup artisten samt deres model vil blive kaldt op på scenen én efter én.

kl. 15.00-15.45 DOMMERNES EVALUERING OG POINTGIVNING. Efterfulgt af OFFENTLIGGØRELSE AF VINDEREN.

kl. 16.00  Præmieoverrækkelse.
Herefter fotografering af vinderen samt 2. & 3. pladsen. Øvrige deltagere får udleveret deres diplom for deltagelse.

Videorapportage fra DM i Makeup 2017

TEMA: URBAN SUMMER

Dansk Kosmetolog Forening afholder Danmarks Mester skab i MAKEUP lørdag den 3. marts 2018.

OPGAVE:

Tema + opgave: URBAN SUMMER

Årets tema i 2018 skal afspejle temaet, der vil blive brugt ved det internationale Make-up mesterskab ved BEAUTY Düsseldorff 2018.

Det spanske mærke VILAGALLO er et brand, der fejrer det klassiske med et twist – fuld af detaljer og farverige designs, mønstrede blandinger af materialer og det mest varierede af prints. Kvinder over hele verden er tiltrukket af kjolerne og bluserne, og specielt de skæddersyede jakker.

Makeuppen der skal matche dette, er lys og delikat, som en ”sky” på huden. Farverne er monokrome, med en naturlig glans, og alle farverne er blødt blended. For at opnå en naturlig udstråling og effekten af et ekstra lag hud, skal alle hudens ufuldkommenheder eller rødlighed være dækket og en let pigmenteret makeup, der er påført som en foundation på en godt fugtet hud. Kindbenene, hagen og næseryggen afsluttes med en delikat glimmer. Ansigtet skal have en diskret contour. Gammel rosa blush giver friskhed, konturerne blandes forsigtigt og jævnt.

Øjnene tones ind med blusher i en blød, lilla skygge med en let glimmer. Øjenlåg er fuldt opbygget, med øjenskygge i den indre hjørne, som derefter er blødt blended ud til det ydre hjørne. En delikat glimmer påføres under øjenbrynene, som en highlighter. Øjenvipperne har kun et let naturlig mascara. Øjenskyggen bruges forsigtigt på de nedre øjenvipper. Øjenbrynene er børstet og diskret formet i den naturlige hårfarve.

Læberne er kun blidt contoured og afsluttet i en cremet gammel rosa farve.

Ovenstående er den samme beskrivelse, der er til det internationale Make-up mesterskab, lørdag den 10. marts 2018, ved BEAUTY International i Düsseldorff, Tyskland.

DELTAGER BETINGELSER:
1) Konkurrencen er åben for alle skønhedseksperter og makeup artister af Dansk nationalitet. Vinderen bliver automatisk kvalificeret til Internationale Makeup mesterskab 2018, der afholdes lørdag den. 10. marts 2018 i Düsseldorf, Tyskland.
2) For tilmelding: udfyld tilmeldings blanket på
deltagergebyr på kr. 600.- skal herefter indbetales senest den 1. februar 2018 på konto: Danske Bank 9570 – 0009106626. Her skal det fremgå tydeligt hvem der har indbetalt samt anføres at det er for DM i MAKEUP 2018. Ved tilmelding bekræftes modtagelsen af tilmeldingen, men der er først endelig tilmelding når DKF har modtaget tilmeldingsgebyret.

Sidste tilmeldingsfrist samt betaling er den 15. februar 2018.

Certifikat: Alle deltagere i de Danske Makeup Mesterskaber modtager et certifikat, der bekræfter deres deltagelse.

Andre betingelser:

Ved at fremsende ansøgning indikerer ansøgeren, at han/hun accepterer alle betingelser for at deltage i konkurrencen. Enhver form for regreskrav er udelukket.

Deltagerne skal iføre sig neutralt, helt sort tøj uden reklametryk.

Deltagerne skal acceptere, at alle billeder, der bliver taget under mesterskaberne kan bruges i redaktions- og reklameøjemed. Deltageren skal kunne tage til de internationale mesterskaber i Tyskland. d. 10. marts 2018. Deltageren forpligtiger sig også til at stille sig til rådighed for PR med vinder makeuppen i dagene efter De danske Makeup Mesterskaber.

Inspirationsfoto:

NØDVENDIGE FORBEREDELSER

I forberedelsesværelset:
•  En plads stilles til rådighed til hver deltager til div. forberedelser.

På Scene:
•  Makeup stole med arbejdsbord til deltagerne. Deltagerne skal klargøre deres arbejdsbord i den tilladte forberedelsestid.

GENERELLE RÅD:
Medbring: Modeller, makeup materialer og udstyr, passende tøj, kåbe (til modellerne for at skjule deres scene tøj, mens der ligges make-up). Make-up artisten skal have sort reklamefrit tøj på.

Sørg for at medbringe spise og drikkevare selv.

Sidst men ikke mindst husk at medbringe en god portion humor og godt humør. Vi ønsker alle held og lykke og håber på at du får en god mesterskabsoplevelse!

FOTOGRAFERING:
Efter konkurrencen skal der tages billeder af de 3 vindere, så ingen forlader messen før dette er sket!

Og så skal alle selvfølgelig have deres certifikat.

Deltagerne skal acceptere, at alle billeder, der bliver taget under mesterskaberne kan bruges i redaktions- og reklameøjemed. Deltageren skal kunne tage til de internationale mesterskaber i Tyskland den 1. april 2017 (hvis deltageren vinder det danske mesterskab). Deltageren forpligtiger sig også til at stille sig til rådighed for PR med vinder makeuppen i dagene efter De danske Makeup Mesterskaber.

Billeder fra DM i Makeup